Patate të skuqura Apple me pallto ëmbëlsirë

Përbërësit:

- 2 mollë
- Desserterwear

Pritini mollët në unaza, vendosni rreth 4mm të trasha dhe të vënë në një rrjet, i cili është i mbuluar me letër pjekje. Vendosni disa pallto zhytjeje në feta të mollës dhe piqni në furrë në 100 ° gradë, rreth 2 orë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre