Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Bëni gjalpë veten me hardshot

Përbërësit:

- 5DL plotësisht krem
- 1 lugë vështirësish

Llokoçis kremin dhe vështirësitë me fshesë ritëm derisa të fillojë të jetë e zjarrtë dhe rrjedhjet e dhive. Dhërimi mund të mblidhet dhe të deh.

Pastaj jepni gjalpë në një tas me ujë të akullit dhe të qetësoheni, për aq kohë sa të gatuani derisa të gjitha dhjetat të zhduken dhe gjalpi është i fortë.

Shapes gjalpë në pjesë, mbushjen e syze etj ...
Pastaj absolutisht të ftohtë mirë dhe të gëzojnë vetëm pas disa orësh.

Ju lutem vini re se kjo është një recetë për gjalpë të kripur dhe përshtatet shkëlqyeshëm për të lyej bukën ose si aperitiv.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre