Basil ricotta ravioli

Përbërësit:

- 4 shufra të kampionuara
- 3 Bund Basil
- 1 limon
- 250g ricotta
- 130g parmesan
- arra pishe të pjekur
- Härdöpflwürz
- Dokumentet Schteekhuus

Mbushja:
Roosings arra pishe, me kujdes dhe të lejojë të ftohtë.
Basil lë, larje, tharje dhe pure të imët. Pastaj përzierje së bashku me konsumimin e limonit, ricotta dhe parmesan dhe sezonin me erëza. Jepni cores në fund.

Nga brumë makarona, prerë qarqet (më të mirë me një gotë), jepni mbushjen në mes dhe skajet që lagen me ujë.
Pastaj dele qarqet dhe shtypni mirë.
Për optikë, buzë, e cila u ngjit së bashku, gjithashtu mund të shtypet me një pirun.

Lëreni raviolin në ujë të vluar të kripur, rreth 5-7 minuta dhe pastaj hiqni dhe shërbeni me një bodrum shkumë.

Vendos diçka gjalpë rreth raviolit pas epshit dhe disponimit.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre