Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Behamel

Përbërësit:

- 3 lugë gjelle gjalpë
- 3 miell tbsp
- 4 qumësht dl
- 2 dl plotësisht krem
- Härdöpflwürz
- Muscatnus
- schtechuususpfäfer

Të ngrohtë gjalpë në një tigan, llokoçis në miell ngadalë dhe sauté me gjalpë të ngrohtë me nxehtësi të lehtë, uniforme me gjalpë të ngrohtë. Por të kujdeset, mielli nuk duhet të jetë ngjyrë kafe, përndryshe puna është e lirë.
Tani jepni lëngjeve dhe gjithashtu le të përziej dhe të sjellë në një çiban.

Sapo salcë është zier shkurtimisht, zvogëlon ngrohjen dhe ziej pak më tej derisa salcë të marrë një qëndrueshmëri të bukur, ende ndizet përsëri dhe përsëri derisa të arrijë marrjen e mostrave të dëshiruara.

Sezoni me erëza.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...