Patate të skuqura perimesh me gull

Përbërësit:

- Perimet e zgjedhjes suaj p.sh:
- karrota
- patate
- Patate e ëmbël
- Randen
- kungull
- fasule
- bizele
- vaj rapeseed
- përshëndetje

Lani perimet, zhvishem dhe planifikoni me planerin në feta të hollë.
Në një tas, me kujdes përzierje gjithçka, sezon me erëz dhe vendoseni në një fletë, e cila është e zënë me letër pjekjeje.
Tani piqem në furrë në rreth 160 ° gradë, 50-60 minuta.

Kthejeni perimet përsëri dhe përsëri sa më shpejt që të bëhet i freskët, të marrë nga furrë dhe të lër të ftohtë në një rrjet.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre