gnocchi

Përbërësit:

- 400g patatet e valë të valë
- 1 vezë veze veze
- 5 miell
- 4L Griess
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer
- Muscatnus

Lani patate dhe kuzhinier në një pan të butë, lejoni të ftoheni, zhvishem dhe të shtypni përmes shtypit patate ose si pure në mënyrë alternative me blender.
Shtoni përbërësit e mbetur dhe sezonin me erëza dhe përziejini ato në një brumë të butë.

Në një tigan, le të ujit të nxehtë, por jo gatim!
Roll brumë me duart tuaja në një sipërfaqe pune të pollinated dhe prerë në copa uniforme dhe formë në gnocchi's.
Me një pirun, shtypet grooves.
Tani ziej gnocchi në ujë të kripur, ikjen dhe shërbejnë.

Nëse bie gnocchi përveç në mostër, vetëm gatuaj disa gribi ose miell nën brumë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre