Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Çokollatë (recetë super e thjeshtë)

Përbërësit:

- 1 çokollatë dërrasë, pa arra apo të tjera ...
- arra
- cores
- Smartis
- Frutat e thata
- manaferrat e thata
- etj ...

Ngrohni furrën në 50-55 ° diploma. Asnjë ajër qarkullues!
Vendosni panelin e çokollatës në një tabaka për pjekje dhe zbutur në furrë rreth 10-13 minuta.

Më e mira me një thikë të bëjë një test qëndisje kur çokollata është e butë, por nuk funksionon atëherë kjo është e përkryer për përpunim.
Hiqeni kallaj nga furra, erë çokollatë disa të butë dhe të fillojnë të dekorohen menjëherë.

Lëreni çokollatat e thata për 3 orë, pastaj thyejnë dhe shijoni gjendjen shpirtërore.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre