Karkaleca nga furra

Përbërësit:

- 200g karkaleca
- Vaj ulliri
- Shtypni hudhër
- schtechuususpfäfer
- Fishweg

Karkaleca, zhvishem, larje dhe shtupë të thatë.
Tani sezoni karkaleca me peshqit (pra një dogjitë gjobë) është krijuar rreth karkaleca dhe në një pjatë tavë.
Shto një vaj ulliri dhe hudhër.

Tani rosto në një furrë të nxehur, në 200 ° gradë rreth 5 minuta.
Siç është e nevojshme ende sezoni me schtechuuspfäffer tonë dhe të nxehtë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...