Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Camember në pastë puff

Përbërësit:

- 1 Camembert
- 1 pastë të rrumbullakët
- 6 proshutë
- 1 vezë veze veze
- Raclette / FondueGwürz

Pritini camembert dhe sezonin me hedhjen e raclette / fondue, pastaj kolaps përsëri dhe të përfundojë me këstet e proshutë deri në djathë të mbështjellë plotësisht nga proshutë.
Tani paketoni camembert me pastë të pjekur bukur dhe fsheh skajet nën djathë (ndoshta prerë diçka menjëherë).

Vendosni djathin në një tabaka të pjekur të pjekur dhe piqni në furrë në 180 ° gradë për rreth 20-30 minuta.
Nëse djathi është ngjyrë kafe e bukur, të marrë nga furrë dhe të gëzojnë atë menjëherë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...