Sallatë koledhë

Përbërësit:

  • 4 Cervelat, peeled, përgjysmuar dhe prerë
  • ½ pepperoni, prerë në zare
  • 8 domate qershie, të përgjysmuar
  • 2 tbsp
  • 2 lugë bimor
  • 3 lugë vaj ulliri
  • Njeriu
  • Schteißhuusfäffer
  • chives

Përbërësit nga mustardë për të pjekur të gjithë përzien njëri-tjetrin dhe t'i japin dhe t'i përziejnë ato përmes sallatës së përgatitur të Cervelat.

Varësisht nga dëshira juaj, salcë me uthull ose vaj shtoni diçka.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre