Chickball

Përbërësit:

  • Qepë të imët të copëtuar
  • vaj pak rapeseed
  • 1 fetë e bukës nga dita e mëparshme
  • Bimët e freskëta të copëtuara
  • 500 g mish i grirë me puletë
  • 1 vezë
  • Güggeligwüß
  • Schteißhuusfäffer

Sauté qepë në një tigan me vaj të vogël dhe të lënë mënjanë.
Shkëputni bukën nga buza dhe zbutni me një ujë të vogël, pastaj shprehni.

Tani përzierje mishin e grirë me qepë, bukë, bimë dhe vezë dhe gatuaj në një turmë të bukur dhe sezonin me erëza.

Pastaj formon në topa të vegjël (diametër 4cm) dhe të skuqura në tigan ose ziej pak në një salcë derisa mishi është gatuar.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...