Vermiclle

Përbërësit:

  • Vermicelle pure
  • Meringues
  • krem
  • Ëmbëlsirë

Vendoseni rr.

Në fund, ëmbëlsira e ëmbëlsirës me anën e shkëlqyer të shpërndarës në lidhje me atë "sezon" dhe të gëzojnë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre