Shtëpi

Përbërësit:

- 500g hörnli
- Härdöpflwürz
- Krem 2DL
- 100g djathë minierash, shkonin
- Schteekhuuspäffer
- qepë të pjekur

Cook Hörnli në ngurtësinë e vluar fshij ujin al dente, grusht dhe e vënë atë mënjanë.
Jini të ngrohtë në një tigan të ngrohtë, shtoni Hörnli dhe të sjellë një çiban.

Jepni djathin mbi Hörnli dhe përzierje mirë derisa djathi është shkrirë bukur, sezoni me erëza dhe vend në pllaka.

Jepni dhe shërbeni si një dekoratë e disa pjekjeve në cheshli.

 

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre