Risotto domate

Përbërësit:

- ½ qepë, copëtuar imët
- 250g risottoreis
- 5 lugë pure domate
- verë e bardhë 1dl
- 4dl perime bouillon
- 3 El Parmesan

Avulli qepë me një gjalpë të vogël. Shto oriz dhe pure domate dhe gjithashtu llokoçis dhe llokoçis mirë. Degaze me verë të bardhë, ziej pak.

Gjithmonë shtoni disa bouillon dhe zierje përsëri, bëhet derisa risotto të ketë arritur rezistencën e dëshiruar të kafshimit.
Së fundi, jepni parmesan dhe për të shijuar diçka në të mirë.

 

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...