Patate të skuqura perimesh me gull

Përbërësit:

  • Perimet e zgjedhjeve.:
  • Karrota
  • Patate
  • Patate e ëmbël
  • I rastit
  • kungull
  • Fasule
  • Bizele
  • Vaj përdhunim
  • Lakmi

Lani perimet, zhvishem dhe planifikoni me planerin në feta të hollë.
Në një tas, me kujdes përzierje gjithçka, sezon me erëz dhe vendoseni në një fletë, e cila është e zënë me letër pjekjeje. Tani piqem në furrë në rreth 160 ° gradë, 50-60 minuta.

Kthejeni perimet përsëri dhe përsëri sa më shpejt që të bëhet i freskët, të marrë nga furrë dhe të lër të ftohtë në një rrjet.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre