Salcë kokteje

Përbërësit:

- 300g mayo
- 50g ketchup
- sipas nevojës, diçka konjak
- Schteekhuuspäffer

Përzierje dhe sezoni të gjithë përbërësit.
Pas vetvetes tonë më shumë schtechuuspäffer, konjak më shumë ose thjesht plotësojnë me mayo dhe ketchup derisa salcë të plotësojë idetë.

 

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre