Raclette të vetme

përbërës

- disa feta raclette, sipas zgjedhjes suaj
- qepë të pjekur
- Raclette / FondueGwürz
- Raclette Öfeli për 1 person

Vendosni djathin në panel, sezoni me hedhjen e racletteve / fondue tonë dhe pastaj shpërndani qepët e pjekjes së hollë në lidhje me të dhe kështu shkrijnë djathin nën gjarpërin e ngrohjes.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...