Kërmijtë mishin e mishit (vetëm për të rritur)

Përbërësit:

- 1 pastë të rrymës drejtkëndore
- 120g Filadelfia Cream Cheese
- Parts e mishit të dyshemesë
- Habanero Edelsalz

Roll nga pasta e puff, spërkat me djathë krem ​​dhe vendosni hollë me mish lundrues. Roll up brumë në anën e gjatë, pastaj cool.
Pastaj prerë brumë në rreth 5-7mm feta të trasha dhe vendosni në një fletë metalike të mbuluar me letër pjekje. Sezoni me kripën fisnike Habanero (me kujdes, sepse Habanero, është një nga varietetet më të mprehta të Chilli ...)

Vendosni kërmijtë në furrën e nxehur, në 180 ° gradë dhe piqni në hekurudhën e poshtme në furrë. Kur të përfundojnë kërmijtë, le të ftohtë shkurtimisht në fletë, pastaj krejtësisht të ftohtë në një rrjet.

Gëzoni të ftohtë ose të ngrohtë

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre