Curry Dipp

Përbërësit:

- ½ mollë
- 1 filxhan crème fraiche
- 1 kerri tl
- 2 prisen härdöpflückwüß

Finisht fshij mollën me rafte të shkëlqyer.
Pastaj përzierje me Crème Fraîche, kerri dhe vështirësitë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre