Risotto bërë me shafran

Përbërësit:

- 400g risottoreis
- 100g gjalpë
- 4dl bouillon oksen
- 1 shafran parcela
- 2 qepë
- 100g parmesan
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Shkrini gjalpë në tigan, saut onions copëtuar dhe gjithashtu oriz. Tani hidhni të gjithë me Bouillon, dhe shtoni deri në dhe pas bouillon ndërsa nxitje deri në oriz ka qëndrueshmërinë e dëshiruar.

Rreth 10 minuta para përfundimit të procesit të gatimit, jepni shafran dhe pak para se të shërbehet risotto, ende llokoçis parmesan më poshtë.

Natyrisht sezoni me erëza seding.
Shërbyer risotto në pllaka të nxehura dhe të gëzojnë atë menjëherë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...