Vezë muffins

Përbërësit:

- 6 vezë
- 80g spinaq të freskët
- Cube Bacon
- Djathë e integruar, e zgjedhjes suaj
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer
- Mish

Mix vezët, spinaq, kubike proshutë dhe djathë në një tas.
Sezoni me erëza dhe mbushni masën në një formë të paracaktuar të kifle.

Piqni në furrë të nxehur, në 180 ° gradë, rreth 20 minuta.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...