Blueberries Smoothie

Përbërësit:

- 200g boronica të ngrira
- 1 filxhan kos të natyrës
- 200ml qumësht bajame
- 1 banane
- 2L Dessertwürz

Shtojini të gjithë përbërësit në një blender dhe përzierje.
Llokoçis në mes, të cilat sigurisht gjithçka është kryqëzuar dhe shërbejnë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre