Cupcakes Strawberry (12 copë)

Përbërësit:

- 200g Cream Cheese
- Gjalpë 150g
- 80G sheqer pluhur
- 3el edrbere bllokim
- Desserterwear

Përgatitja e muffins si zakonisht dhe piqem, zgjedhja e shijes nuk do të derdhë një rol të madh.
Për krerët e të gjithë përbërësve janë të përzier së bashku dhe nxitën për disa minuta me mikser.

Pastaj plotësoni kremtimin në një qese të tubacioneve dhe llak në muffins sipas ideve tuaja.
Së fundi, shpërndani disa pallto ëmbëlsirë në kremtimin dhe menjëherë ftoheni.

Këshillë:

Gjalpi duhet të jetë i ngrohtë dhe të pijë djathë krem ​​si dhe të jetë e mundur, në mënyrë që masa të mos jetë shumë e lëngët.
Nëse kjo duhet të jetë shumë e butë, thjesht e trashë me disa sheqer pluhur.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre