Oomettes spinaq

Përbërësit:

- 250 g miell
- 3 tl flokët pops
- Qumësht 6dl
- 8 vezë
- 100g spinaq hacked, shkrirë
- përshëndetje
- Gjalpë pjekjeje

Të gjithë përbërësit, me përjashtim të bregdetit lakmitar në një tas me një përzierje të përzier derisa të krijohet një masë e lëmuar dhe e kalitur me gull.
Pastaj lini brumin, për rreth 30 minuta.

Ngrohni një gjalpë të vogël të pjekur në një tigan, dhe vendosni disa brumë në tigan, le brumë të drejtuar brumë në tigan dhe të skuqura kafe në të dy anët.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre