Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

shkopinj të djathit

Përbërësit:

- 1 pastë të pudrëve drejtkëndëshe
- 250g djathë të shkuara, të zgjedhjes suaj
- Raclette / FondueGwürz
- schtechuususpfäfer
- Härdöpflwürz
- 1 vezë veze veze

Pritini pastën e pudrës në rreth 2 cm strips të gjerë, por jo të çmontimit.
Pastaj shpërndani djathin dhe sezonin si epsh dhe humor.

Merrni një shirit pas tjetrit dhe ktheni pak dhe vendoseni në një fletë pjekjeje që tashmë është zënë me një fletë të pjekjes.
Me kujdes furçë me vezë të verdhë veze dhe piqni në një furrë të nxehur, në 180 gradë, +/- 10 minuta derisa djathi është i shkrirë dhe pastë puff është ngjyrë kafe e artë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre