luleshtrydhe

Përbërësit:

- 300g luleshtrydhe të freskëta
- 40g veshje të ëmbëlsirë
- gjysma 5DL

Lani luleshtrydhe, prerë gjelbër dhe tremujorin.
Pure me ëmbëlsirë dhe krem ​​dhe ngrirë në një tupperware.

Bëni dhe shërbeni topa me një lugë glacel.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...