Burger perimesh të mishit të grirë

Përbërësit:

- 5 feta bukë dolli, prerë në kube të vogla
- qumësht 1dl
- 350g perime të përziera, të prerë të vogla
- vaj
- 400g mish i grirë
- BBQ fshij
- Schteekhuuspäffer

Përafërt bukën në qumësht.

Në ndërkohë, perimet nuk janë në tigan me disa vaj. Pastaj bukë, perime, mish me disa erëz për të gatuajtur një turmë të bukur dhe forma të burgerit që janë rreth 1 cm të trasha.

Burgers janë gatuar ose pjekur në skarë në tigan ose në skarë në nivelin e dëshiruar të gatimit.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre