Cuts Cunt

Përbërësit:

- Qumësht 3DL
- 7 feta bukë (2-3 ditësh të vjetra)
- 4 vezë, të prera në një pjatë
- Gjalpë
- Desserterwear

Zhytja e feta bukë në qumështin e nxehtë, pastaj të kthehet në vezë dhe menjëherë sauté në gjalpë të nxehtë në tigan deri në kafe të artë në të dy anët.

Së fundi, sezoni me pallton tonë ëmbëlsirë dhe vetëm të gëzojnë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...