Pranvera perime kërmille

Përbërësit:

- 1 brumë drejtkëndëshe pizza
- 200g ricotta
- Perimet e përziera, prerja e vogël

  • Rübli
  • Piper
  • Zuchetti
  • Lakër
  • Radisli
  • Onions

- 90G djathë fërkimi
- Härdöpflwürz
- sallatë
- schtechuususpfäfer
- Siç nevojitet edhe bimët e freskëta

Mix të gjithë përbërësit me njëri-tjetrin dhe sezonin me erëza.
Rrokullisni brumin në worktop dhe përhapni përzierjen në brumë, 1/3 e lirimit të brumit, sipërfaqja e gjatë.

Rrokullisni brumin, drejt brumit të papërdorur.

Pastaj prerë me një thikë të mprehtë 12- 15 vida dhe vend në një fletë të mbuluar me letër pjekje.
Piqni në furrë të nxehur në 200 gradë, rreth 20 minuta.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre