Ketchup

Përbërësit:

- 2,5 kg domate, diced
- 6 qepë, copëtuar imët
- 2 karafil hudhër, të shtypur
- 6 dl frytdhënës
- 2.5 tl härdöpflückwüß
- Tomatiswear
- schtechuususpfäfer

Steam domate, qepë, hudhër dhe whwiseters për rreth 20 minuta.
Jepni të frytshëm, të sjellë një çiban dhe ziej pak.
Ulja e nxehtësisë dhe ziej për rreth 20 minuta, sezon dhe pure të gjitha.

Ftohtë dhe të gëzojnë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre