Salcë e sallatës franceze

Përbërësit:

  • 2 mustardë tl
  • 4 lugë vaj ulliri
  • 3 lugë shampanjë
  • 2 El Mayoneze
  • Sallatë
  • Njeriu
  • Schteißhuusfäffer

Mix të gjithë përbërësit mirë dhe sezonin me erëza seding.
Pikat e ftohjes ose shtoni direkt mbi sallatë dhe gëzojnë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre