Qiqra të pjekura

Përbërësit:

  • Chickpeas
  • Njeriu
  • Sallatë
  • Mish
  • Pizza / PastaGWürz
  • Schteißhuusfäffer
  • Domate
  • Raclette / Miratim
  • Njeriu
  • vaj ulliri

Thith chickpeas brenda natës në ujë, pastaj pat e thatë me një letër shtëpiake.

Me vaj shumë të vogël, përzierje chickpeas (si një ngjitës erëz, kështu që të flasin) dhe sezonin me ulçerën e dëshiruar seding.

Tani rosto chickpeas spiced në furrë të nxehta, në një grimë 160 ° gradë, 35 - 40 minuta. Në fund, bizele duhet të ketë një ngjyrë kafe të artë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre