sallatë karrota

Përbërësit:

  • 1kg rüebli, shkonin
  • 2 majonezë
  • 1 tbsp
  • 3 lugë bimor
  • 3 lugë vaj ulliri
  • Njeriu
  • Schteißhuusfäffer

Mix përbërësit mirë dhe sezonin me erëza.Tani shtoni karrota dhe përzieni me salcë.Mundohuni të shërbeni ose të shërbeni ose të freskoni.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...