Salcë e sallatës franceze

Përbërësit:

- 2 mustardë tl
- 4 lugë vaj ulliri
- 3 lugë shampanjë
- 2 mayonezë
- sallatë
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Mix të gjithë përbërësit mirë dhe sezonin me erëza seding.
Pikat e ftohjes ose shtoni direkt mbi sallatë dhe gëzojnë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...