Qiqra të pjekura

Përbërës:

- Bizelet e qiqrave
- Erëza Härdöpfel
- Erëza SALLATE
- Erëza MISHI
- Erëza pica / Makarona
- SchtiekHuusPfäffer
- Erëza domatesh
- Erëza Raclette / Fondue
- Erëza Härdöpfel
- Ulliri

Thithni qiqrat në ujë brenda natës, pastaj lehtë thajeni me një letër shtëpiake.
Me pak vaj, përzieni qiqrat (si ngjitës erëzash, si të thuash) dhe sezoni me erëzën e dëshiruar stedy.
Tani piqni qiqrat me erëza në një furrë të paravendosur, në rreth 160° gradë, për 35 – 40 minuta. Në fund, bizelet duhet të kenë një ngjyrë kafe të artë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre