Cream Cheese Baguette

Përbërësit:

- 1 Baguette Frischback
- 120g Cream Cheese
- 150g djathë fërkimi
- bimë të freskëta, copëtuar imët
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Në krye të baguette, prerë një lloj pykë dhe shtypni brenda me duart tuaja diçka në anën, kështu që një "kanal" është krijuar.
Bëni një turmë me djathë krem, djathë fërkimi, herbs dhe erëza dhe mbushni bukën me një lugë.

Piqni në një furrë të nxehur në rreth 200 gradë, rreth 10 minuta.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...