Bukë për rostiçeri me djathë

Përbërësit:

- 6 feta bukë, prerë në copa më të mëdha
- 120g gruyère rubbed
- Chäsgwürz

Shpërndani djathin në bukë, sezoni me buzët dhe piqni në furrë në një fletë në 200 gradë, për rreth 12 minuta derisa djathi është shkrirë bukur.
Përshtatet sallatë ose supave.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre