Bowl frutash

Përbërësit:

- 1 pjepër
- 300g luleshtrydhe
- 3 mollë
- 300G Blackberries
- 1.5 shishe me vodka të kuqe
- 1.5 shishe minerale me dioksid karboni
- 1.5 shishe verë me gaz
- 5 stilet balsam limoni
- kube akulli
- Desserterwear

Melon, luleshtrydhe, larje mollë dhe prerë në copa të montuara në pickim dhe të vendosë së bashku me manaferrat në një tas të madh ose një shtambë dhe të japë 2 tbsp ëmbëlsirë.

Vodka, minerali dhe vera e gazuar dhe llokoçis mirë.

Tani zgjidhni cool cool për disa orë dhe të marrë frigorifer pak para se të shërbejnë. Pastaj jepni stilet e lajmëtarit lemonal dhe kube akulli dhe përzierje shkurtimisht përsëri.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre