Fruta

Përbërësit:

-1 Cake brumë raund
- Hazelnuts terren
- Frutat
- 1 vezë
- qumësht 1dl
- Krem 1DL
- Desserterwear

Vendosni brumin e tortës në një rrotull të rrumbullakët, shponi dyshemenë me një pirun për një pirun dhe përhapni lajthitë e hollë.
Lani frutat, kulture dhe përhapeni në brumë.

Për hedhjen, përzier përbërësit e mbetur me njëri-tjetrin, sezoni me shtresën e ëmbëlsirave dhe derdhni direkt përmes frutave.
Rreth 5mm nën buzë, hedhja duhet të përfundojë në mënyrë që shkumës me ngjyrë të mos kalojë mbi formën.

Piqni në furrë të nxehur në 180 ° gradë për rreth 40 minuta.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre