Knobiblot nga skarë

Përbërësit:

- 1 baguette
- Gjalpë 150g
- hudhra, nga vetë gusto
- Bimët e freskëta, të zgjedhjes suaj
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer
- përshëndetje

Pritini bukën në një "lamellar" të lehtë të prerë në rreth 1.5cm distanca të trasha.
Mix gjalpë me të gjithë përbërësit duke përfshirë erëza dhe sezonin për shije.

Pastaj plotësoni shkurtimet e bukës me një thikë dhe paketoni bukën në një fletë alumini. Piqni bukën në skarë në rreth 160 ° gradë rreth 10 minuta derisa të jetë e freskët.

Hapni me kujdes fletën e aluminit dhe spërkatni të qetë me disa herbs para se të shërbeni.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...