Mushrooms mbushur

Përbërësit:

- chmpingnons
- Krem djathi
- ulcerata Simore e zgjedhjes suaj

Lani kërpudhat dhe të ndara nga kërcelli.
Plotësoni djathin e kremës në kampion me një lugë dhe spërkatni me një aromë të zgjedhjes suaj.

Mushrooms tani piqen në furrë ose në skarë, në 180 ° gradë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...