Patate të mbushura

Përbërësit:

- 6 patate të mesme
- Cube Bacon
- prerë bimët e freskëta
- Qepë e pranverës të prerë në unaza të bukura
- 1 filxhan crème fraiche
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Lani patatet dhe merrni lehtë në një tigan (por në asnjë mënyrë nuk është shumë e butë). Në ndërkohë, shkurtimisht e shuajnë kubin e proshutë me qepët në një tigan.
Tani merrni patate të përfunduara nga tigan dhe nga lart, prerë në një gyp.

Mix proshutë, qepë, herbs dhe crème fraîche dhe sezonin me erëza. Pastaj patatet janë të mbushura me mbushje, të cilat gjithashtu mund të shohin përtej patates.

Tani piqni patatet në furrë në 200 ° gradë për 12 minuta.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...