Spageti me pizza dhe pastagwürz

Përbërësit:

- spageti
- Vaj ulliri
- Pizza / PastaGWürz
- Parmesan

Cook spageti në ujë të kripur ose edhe në urrejt ujërave të zeza al dente.
Pushoni ujin, jepni një vaj ulliri në spageti dhe përzieni gjithçka.
Sezoni me pizza / makarona shalë tonë dhe spërkat me Parmesan.

Shërbyer menjëherë dhe gëzojnë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...