Veggie Burger

Përbërësit:

- 200g Zucchetti prerë në julienne
- 150G Cats Raw, gjithashtu feta në Julienne
- Karrota 150G feta në Julienne
- 1 vezë
- Bimët e freskëta
- përshëndetje
- Härdöpflwürz

Shkurtimisht për të gjitha perimet në një tigan, përzierje me njëri-tjetrin dhe të lejojë të ftohtë.
Kur perimet janë ftohur për të dhënë vezë dhe sezonin me erëza.
Perimet Julienne përzierje për të formuar një burger dhe të skuqura në një tigan.

Shërbyer me një sallatë ose një copë mishi.
Gjithashtu është ideale për rrotullimet Burger.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...