Pesto raketë

Përbërësit:

- 100g raketë
- 30g arra pishe
- 5 lugë vaj ulliri
- Härdöpflwürz
- përshëndetje

Të gjithë përbërësit, përveç erëza gjobë dhe pastaj shije me erëza.
Natyrisht, pesto përshtatet më mirë për spageti.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...