Kornfleks Guetzli

Përbërësit:

- çokollatë qumësht 250g
- 100G Cornflakes
- Desserterwear

Ngadalë shkrini çokollatën dhe ktheni kokën me një lugë në të.
Vendi me lugë, grumbuj pemë-breasted në një letër pjekje dhe sezonin me ëmbëlsirën.

Pastaj thjesht le të thatë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...