Patate të skuqura perimesh

Përbërësit:

- perime të freskëta, të ndryshme
- vaj, për fryerin
- Melmesat Simore, të zgjedhjes suaj

Lani perimet dhe të thatë dhe prerë me një planer ose dorë në feta shumë të hollë.
Nxehje fryer në 200 gradë dhe skuqura patate të skuqura kungull i njomë, ngadalë thellohet.
Pastaj merrni patate të skuqura të përfunduara nga fryer dhe të thatë në një letër shtëpiake.

Sezoni menjëherë, me aromën tuaj të preferuar të Semi.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...