Knobibbrot

Përbërësit:

- 2 baguette
- Harlic Stedy ngrihet-tharë
- Gjalpë 200G
- 1 majë e härdöpflückwüß

Lëvizni një gjalpë pak të butë dhe përzierje me hudhër (sipas vetë Gusto). 1 majë e härdöpflückwüß japin përsëri përzierje dhe goditje në baguette.

Pastaj piqni në furrë në 190 gradë për 5-10 minuta.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre