supë perimesh

Përbërësit:

- karrota, prerë copa rreth 1cm
- Dendësia spot prerë në copa
- Cubes patate, rreth 2x2cm
- Steding Getty Bouillon

Vlim bouillon dhe shtoni perimet.
Ziej deri në rezistencën e dëshiruar të kafshimit dhe të shërbejë të ngrohtë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...