Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Härdöpflwück radisli

Përbërësit:

- 100g gjalpë
- 12 Radisli
- Härdöpflwürz

Shkrihet gjysma e gjalpë me nxitje të vazhdueshme, pastaj përzierje me gjalpë të mbetur dhe të lejojë të ftohtë për rreth 5 minuta. Tani zhytni radikalin në gjalpë dhe spërkatni me vështirësi dhe spërkatni në frigorifer, rreth 15 minuta para se të shërbeni nga frigorifer.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre